Pakopeli Nälkäkiukku

SatuAasin tallin ikioma pakopeli on nyt julkaistu! 

Toimi tiimisi kanssa reippaina talliapureina ja auttakaa löytämään rehuhuoneen kadonnut vara-avain, jotta pääsette ruokkimaan aasit ja estämään niiden nälkäkiukun. Avaimen jäljille pääsette etsimällä ja ratkaisemalla kaikki vihjeet ja arvoitukset. Siinä onnistuminen vaatii teiltä yhteistyötä ja tarkkaa havainnointikykyä. Pelissä ei ole aikarajaa, mutta ruokinnan viivästyessä aasit saattavat esittää äänekkäitä vastalauseita talliapurien hoputtamiseksi. Peliaika on yleensä noin 1,5-2 tuntia. Aiempaa kokemusta pakohuoneista tai pakopeleistä ei tarvita. Matkassanne on koko ajan talliopas, jolta saa pyytää vihjeitä tehtävien ratkaisun helpottamiseksi. Talliopas myös auttaa aasien kanssa toimimisessa. Pelin aikana teitä ei suljeta tiettyyn tilaan, mutta saamanne kartta osoittaa teille pelialueen.

Pelin aikana pääsette

  • tutustumaan tallin tiloihin
  • harjailemaan ja rapsuttelemaan aaseja
  • etsimään ja ratkomaan peliin liittyviä vihjeitä
  • ruokkimaan aasit, jos saatte pelin arvoituksen ratkaistua.

Pelistä on olemassa kaksi versiota eri sääolosuhteille. Hyvän sään versiossa aasien kanssa käydään myös ulkotiloissa ja osa pelistä on tallin sisätiloissa. Sadekelin tai talvella liian liukkaan kelin versio tapahtuu kokonaan tallissa sisätiloissa. Pelin muutamaa tehtävää pystytään myös muokkaamaan helpommaksi, jos tiimissä on mukana nuorempia lapsia.

Hinnasto

1-4 hlö 195 €
Lisähenkilöt 45 € / hlö
Alle 7-vuotiaat lisähenkilöt -20 % normaalihinnasta.

Peli toimii parhaiten enintään noin 6-7 henkilöllä. Isommille ryhmille voidaan järjestää kaksi peräkkäistä peliaikaa, jolloin ryhmät vuorotellen pelaavat pelin läpi. Toinen ryhmä voi odotellessa vaikka käydä tallin ympäristön metsäreiteillä kävelyllä tai kesällä tutustua alueen muihin palveluihin ja luontokohteisiin.

Peliin voi myös ostaa lahjakortin ja antaa sen yllätyksenä sinulle tärkeälle henkilölle.

Tule kanssamme kokemaan ainutlaatuinen pakopelielämys!

Peliin voi varata aikoja omalle tiimille koska vain ottamalla yhteyttä esim. sähköpostilla, soittamalla tai varauslomakkeella. Toisinaan on etukäteen sovittuja pelipäiviä, jolloin useampi tiimi voi varata itselleen sopivan peliajan ilmoittautumislomakkeella.
Tällä hetkellä tiedossa olevia pelipäiviä on:
17.6.24 Peliajat klo 9, 12.30 ja 16
4.7.24 Peliajat 
klo 9, 12.30 ja 16