Aasimaisia tavaroita myynnissä

Tällä sivulla näet ihastuttavia, ilostuttavia ja kotia koristuttavia aasiaiheisia esineitä sekä aasejasi lämmittäviä loimia tarjolla. Tuotteita on yleensä tarjolla varastossa rajoitettu erä tai yksittäiskappaleita, mutta jos et täältä löydä etsimääsi, kysy ihmeessä Sadulta tarkennuksia ja toiveita. Loimitilauksia tehdään myös välillä ennakkoon. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla satuaasintalli@gmail.com tai täyttämällä tilauslomakkeen.

Myynnissä on lasisia koriste-esineitä, aasiloimia sekä joitain yksittäisiä aasiaiheisia esineitä. Esillä olevat hinnat sis. alv 24 %. Postikulut lisätään hintoihin pakettikoon mukaan. Nouto tallilta sovittuina aikoina onnistuu ilmaiseksi.

Koriste-esineet nyt -20 % normihinnoista!

Aasiloimet

Aaseille on usein vaikea löytää sopivia loimia, sillä ne ovat etuosastaan kapearakenteisempia kuin hevoset ja ponit, joille loimet on tehty. Nyt tähän ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisuja!

Loimitoimituksia hoidan muun toiminnan ohella, joten huomioi, että toimitukset eivät aina ole välttämättä kovin pikaisia ja tilauksia teen loimien valmistajille muutaman kerran vuodessa. Toisinaan suoraan varastosta löytyy joitain loimimalleja ja kokoja, joten kysele ihmeessä, jos olet jotain tiettyä loimikokoa vailla.

 

Varaudu syksyn ja talven keleihin ja tilaa aasillesi istuva ja lämmin loimi ihanissa kuoseissa. Ruggless -loimet on suunniteltu erityisesti pieniä poneja ja aaseja ajatellen ja niissä on mm. hyvin mitoitettu loimen helma ja kaulakappaleet. Paljon myös pieniä kokoja saatavilla. Myös muutamia muita hevostarvikkeita saatavilla (mm. riimuja, riimunnaruja, kuljetussuojia). Katso valikoima www.ruggles-horse-rugs.co.uk.

Huom! Loimikoot ilmoitetaan tuumissa loimen alahelman pituutena, joten katso mittausohjeet tarkasti oikean koon löytämiseksi. 

Mittausohjeet:

Mittaa hevosesi/ponisi/aasisi pituus kuvanmukaisesti keskeltä rintakehää olan kohdalta takajalan taakse asti (mihin loimi päättyy). Muuta mittaustulos jaloiksi ja tuumiksi (esim. 99 cm = noin 3 jalkaa, 3 tuumaa eli 3’3″) ja valitse vastaava loimikoko Ruggles- loimien valikoimasta. Jos mitta jää kahden loimikoon väliin, yleensä yhtä suurempi koko on parempi (edessä hyvä säätövara). Mittayksiköiden muunnoksessa auttaa mm. tämä nettisivusto ja alla oleva poni/aasiloimien muunnostaulukko.

 

Mm. ruotsalaiset Globus Sport -merkkiset hevostarvikkeet onnistuvat kauttani tilata pari kertaa vuodessa. Seuraava tilaus tulossa 11-12/2022. Valikoima esillä heidän nettisivulla.

Donkey Tack UK:n erityisesti aaseille suunniteltuja toppaloimia myynnissä tulevia talvikelejä varten. Ulkotoppaloimi 200 g toppauksella. Loimessa on vatsavyöt, fullneck kaulaosa, häntäremmi ja pikalukkokiinnitykset edessä. Koot noin 85 cm – 125 cm loimikokoja käyttäville. Huom! Kapea malli, joten ei sovi todella tukevarunkoisille aaseille tai poneille. Väri tummansininen, kanttinauhoissa eri värejä koon mukaan.

Tarjoushinta 30.9.22 asti 90 € (norm. 95 €).

Lasiset koriste-esineet

Kotimaisena käsityönä decoupage-tekniikalla tehdyt hienot aasiaiheiset koriste-esineet. Tekijänä Puutarhuri Perhonen / Maria Ahola. Esineet on tehty kierrätysmateriaalista ja jokainen on oma uniikkikappaleensa. Sisälle purkkeihin ja purnukoihin voi sujauttaa vaikka keksejä ja makeisia tai vaikka led-kynttilän. Pulloista voi tarjota juotavaa tai laittaa pullovalon, joka toimii tunnelmavalona. Esineet on pesty, mutta jos aiot säilyttää astioissa syötävää tai juotavaa, suositeltavaa on pestä ne sisäpuolelta ensin. Huomioithan, että esineet eivät kestä ulkoisesti kovaa kulutusta (ulkopuolelta vain kevyt pyyhintä kostealla).

Koriste-esineet nyt -20 % kuvien yhteyteen merkityistä hinnoista! Tilatessa koriste-esineitä ilmoita esineen numero.

1. (1. puoli) 45 €
1. (2. puoli) 45 €
2. 30 €
3. 25 €
4. 29 €
7. 30 € (toinen puoli kesäkuva)
5 (1. puoli). 29 €
5 (2. puoli). 29 €
8. 29 €
9. 45 €
10. 29 €
11. 29 €
12. 29 €
13. 29 €
15 (1. puoli). 30 €
15 (2. puoli). 30 €
14. 29 €
16. 29 €
17. 29 €
18. 29 €
19. 29 €

Muutama aasiaiheinen tuote myynnissä, vain yksittäiskappaleita. Nopein vie nämä itselleen!

Puinen aasipeli. 27 osaa. Tavoite pakata tavarat aasin päälle tarkasti. Ei alle kolmevuotiaille, 1-3 pelaajaa. Peli uusi, mutta pakkaus hieman saanut kolhuja kuljetuksessa. Tarjoushinta 8 € (norm. 12 €).

Myytävänä uniikit lasten ajelutukseen rakennetut vankkurit. Toimivat ja siistit. Edessä istuimet kuskille ja apukuskille, sisällä penkit 6-8 lapselle ja takana pieni parveke. Jarrut hyvässä kunnossa ja niiden käyttö onnistuu polkimella tai käsivivulla. Ihanat koristelut ja maalaukset. Hyvässä kunnossa, säilytetty sateensuojassa. Melko kevyet liikutella käsin. Paripuomi, käytetty noin 100-120 cm aaseilla ja sopii hyvin myös poneille. Yksikköaisan itse tekemällä sopinee myös isommalle yksikköponille/hevoselle.

Pituus 3,5 m
Leveys 1,35 m
Korkeus 2,15 m

Hinta 2500 € / tarjous.

Ajalutusvaunut