Tällä hetkellä uutta kotia vailla olevia välimeren miniaaseja sekä tavallisia aaseja:

  • Trudy, synt. 2019, välimeren miniaasitamma, säkä 88 cm. Kantavana varsomaan 04-05/2023. Mahdollisesti myynnissä alkuvuodesta tai varsomisen jälkeen kesällä.
  • Aromäen Nicola “Nico”, synt. 08/2022, ori. Aikuiskoko noin 100-110 cm. Harmaa, aasinristi. Myydään vieroituksen jälkeen aikaisintaan helmikuussa, jos sopiva aasikaverin sisältävä koti sille löytyy.
Trudy

Myyntivälityksessä Italiasta isoja, noin 140 cm aaseja. Aasit myydään peruskoulutettuina ratsastuskäyttöön. On tammoja ja ruunia eri värisiä ja ikäisiä. Lisäksi tiedossani on pari muulia, jotka etsivät uutta kotia. Kysy näistä lisätietoja, sillä näiden saatavuustilanne voi vaihdella nopeastikin. 

Aasien myynti ja myyntivälitys

Oletko omaa karvakaveria vailla ja tallissasi olisi paikka uskolliselle pitkäkorvaiselle kaverille (tai parille)? Olen on jo muutaman vuoden ajan tuonut asiakkaiden pyynnöstä Suomeen välimeren miniaaseja sekä myös tavallisia aaseja. Uuden kontaktiyhteistyön voimin saatavilla on myös isompia, noin 140 cm korkeita ratsuaaseja. Suomen aasimarkkinat ovat melko pienet ja etenkään välimeren miniaaseja tai isompia ratsuaaseja ei Suomessa niiden harvinaisuuden vuoksi juuri koskaan ole myynnisssä. Minulla on Eurooppaan hyvät kontaktit, joiden avulla pystyn löytämään sinulle toiveidesi mukaisen aasin. Aasit tulevat usein keväällä tai kesällä Suomeen hevoskuljetusautolla isompana ryhmänä, jotta kuljetuskustannuksia voidaan jakaa useamman aasinostajan kesken. Aaseilla on kaikilla mikrosiru, passi ja niille tehdään eläinlääkärin suorittama terveystarkastus ennen matkalle lähtöä.

 
Haluan varmistua, että Suomeen tulevilla aaseilla tulee olemaan sellaiset elinolot, joissa niiden on hyvä asua ja elää. Siksi haastattelen aaseja minulta kyselevät ja tarvittaessa neuvon aasille sopivien elinolosuhteiden järjestämisessä. Minulta saat myös Aasinostajan oppaan, jossa on tärkeimmät huomioitavat asiat aasin omistamiseen ja hoitoon liittyen. Yksi tärkeä osa aasin hyvinvointia on sen laumakaverit, joten minä myyn aaseja vain kotiin, jossa uudella aasilla on jo ennestään aasikaveri olemassa tai johon hankitaan samalla kertaa vähintään kaksi aasia. Pääosin aasit etsitään asiakkaan toiveiden mukaan kohdennetusti, mutta toisinaan minulla saattaa olla joku yksilö muutenkin myytävänä (nämä listattu ylhäällä). Kannattaa siis laittaa kyselyä, jos oman pitkäkorvan hankinta olisi mielessä nyt tai tulevaisuudessa.
 
Katso myös usein kysytyt kysymykset aasien myyntiin ja hankintaan liittyen ja ole yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää. Autan mielelläni!