Aasien myynti ja myyntivälitys

Seuraavan kerran myyntiaaseja tulee kauttani Suomeen keväällä/kesällä 2024. Talven aikana on hyvin aikaa etsiskellä juuri Sinulle sopivaa pitkäkorvaista kaveria. Mahdollista on etsiä sekä välimeren miniaaseja että tavallisia, noin 100-140 cm säkäisiä aaseja.

Toisinaan otan myös kotitallilleni koulutukseen tai myyntivälitykseen aaseja. Minulla on myös välillä tietoa Suomessa myynnissä olevista aaseista, joten missä vain aasin hankintaa tai myyntiin liittyvässä asiassa, ota rohkeasti yhteyttä.

Aasikaveria etsimässä?

Oletko omaa karvakaveria vailla ja tallissasi olisi paikka uskolliselle pitkäkorvaiselle kaverille (tai parille)? Olen jo useamman vuoden ajan tuonut asiakkaiden pyynnöstä Suomeen välimeren miniaaseja sekä tavallisia aaseja. Suomen aasikanta on melko pieni ja etenkään välimeren miniaaseja tai isompia ratsuaaseja (reilu 140 cm) ei Suomessa niiden harvinaisuuden vuoksi juuri koskaan ole myynnissä. Minulla on Eurooppaan hyvät kontaktit, joiden avulla pystyn löytämään sinulle toiveidesi mukaisen aasin. Aasit tulevat usein keväällä tai kesällä Suomeen hevoskuljetusautolla isompana ryhmänä, jotta kuljetuskustannuksia voidaan jakaa useamman aasinostajan kesken.

Miten aasin hankinta kauttani etenee?
– Kerrot minulle toiveesi aasin suhteen (sukupuoli, ikä, väri, koko, koulutustaso) sekä budjettisi.
– Haastattelen sinua, millaisiin tiloihin ja käyttöön aasi/aasit olisivat tulossa ja tarvittaessa annan lisäneuvoja.
– Kontaktini ulkomailla antavat tietoja sopivista yksilöistä ja voit niiden perusteella tehdä päätöksen, minkä/mitkä aasit haluat.
– Maksat aasin/aasit laskulla ja hintaan sisältyy aasi/aasit, riimu ja riimunnaru, eläinlääkärintarkastus lähtömaassa, kuljetus Suomeen Lopelle/lähistölle ja myyntiprovisio.
– Saat kaupanpäälle kirjoittamani Aasinostajan oppaan, josta löytyy perustietoa aasien hoidosta.
– Odotat aasin saapumista kotiin ja varaat Hevosjalostusliiton tunnistajan käymään tallilla aasin Hippokseen rekisteröimistä varten.
 
Yksi tärkeä osa aasin hyvinvointia on sen laumakaverit, joten minä myyn aaseja vain kotiin, jossa uudella aasilla on jo ennestään aasikaveri olemassa tai johon hankitaan samalla kertaa vähintään kaksi aasia. Tuotavilla aaseilla on kaikilla mikrosiru ja passi ja niille tehdään eläinlääkärin suorittama terveystarkastus ennen matkalle lähtöä.
 
Katso myös usein kysytyt kysymykset aasien myyntiin ja hankintaan liittyen ja ole yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää. Autan mielelläni!