Keitä on SatuAasit?

SatuAasin talliin kuuluvat Satu Valkas (se kaksijalkainen monitoimityöläinen) sekä pihattotallissa asuvat aasit (ne nelijalkaiset söpöläiset). SatuAaseja voivat olla myös kaikki, jotka tallille tulevat, ihastuvat aaseihin ja haluavat oppia niistä lisää. Aasien ystävällisyys, rentous ja sosiaalisuus ovat herkästi kävijöihin tarttuvia ominaisuuksia ja tunnetiloja. Tallin aaseihin voit paremmin tutustua aasien esittelysivulla.

SatuAasin talli on toiminimen Hevostoiminta Valkas aputoiminimi. Yritys on toiminut vuodesta 2017 lähtien ja vuonna 2020 se erikoistui pääosin aasillisten palveluiden tuottamiseen.

Tärkeimmät tiedot Sadusta

  • psykologi (PsM, 2012), sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja (SPHT®, 2016), Green Care -ohjaaja (2017)
  • aasitalliyrittäjä, maatilan perunasihteeri ja kahden lapsen äiti
  • eläinrakas pienestä pitäen ja aaseihin hurahtanut 2017 lähtien
  • hevospuolella harrastusta ja kilpailutoimintaa 1995-2020
  • valjakkoajokärpänen puraisi 2000-luvun alussa ja siitä lähtien olen pitänyt myös ohjasajovalmennuksia

Eläinavusteisesta toiminnasta olen ollut kiinnostunut pienestä pitäen, koska olen itse vuosien saatossa saanut kokea, miten eläinten kanssa toimiessa mieli rentoutuu ja monet tärkeät elämäntaidot kehittyvät ihan huomaamatta. Tavoitteenani onkin tarjoamieni aasipalveluiden avulla tarjota asiakkaille onnistumisen kokemuksia, uusia elämyksiä sekä mahdollisuuksia oppia selviämään elämän erilaisista haasteista. Sekä virkistys- että kuntoutustyössä työkavereinani toimivat kaikki aasilaumani jäsenet jokainen omalla tavallaan. Eläinlaumaani kuuluu myös parsonrusselinterrieri Snappi, joka on aktiivinen ja sosiaalinen tallikoira.