Aasinostajan opas

SatuAasin tallin kokoama Aasinostajan opas on jokaisen itselleen aasia harkitsevan tai muuten aaseista kiinnostuneen perusopas, jossa käsitellään aasin omistamista monesta eri näkökulmasta. Aasia harkitsevan on hyvä tietää, mitä etukäteisvalmisteluja kannattaa tehdä ennen oman aasin hankkimista ja mikä on aaseille lajityypillistä käyttäytymistä. Oppaasta saa vinkkejä aasien ruokintaan, terveydenhuoltoon ja tallitilojen ratkaisuihin liittyen. Opas tarjoaa siis hyvän tietopaketin kaikille niille, jotka haluavat perehdytyksen suloisten pitkäkorvien arkielämään.

 
Opas on A4-kokoinen, nidottu ja 13 sivuinen. Suomenkielinen, men också version på svenska kommer i sommar.
Oppaan saat itsellesi tilaamalla sen alla olevan lomakelinkin kautta ja maksamalla sen jälkeen sähköpostiisi tulevan laskun. Opas voidaan postittaa, jolloin sen hinta on 19 € (sis. postikulut) tai oppaan voi noutaa SatuAasin tallilta sovittuna ajankohta, jolloin oppaan hinta on 15 €. Oppaita on myynnissä myös tallin tapahtumissa.
 
Kaikki tallimme kautta aasin ostaneet saavat tästä eteenpäin oppaan ilmaiseksi aasinsa mukana. Tässä taas yksi hyvä syy lisää, miksi SatuAasien apu oman uuden aasikaverin etsintään on kannattavaa.
Aasinostajan oppaita